Skip to main content

De TMA methode

tma talentontwikkeling qbiddDe TMA methode creëert objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyses over persoonlijke drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Deze analyses worden doorlopend ingezet binnen de gehele keten van talentontwikkeling. 

De TMA Methode onderscheidt zich van andere analysemethodieken doordat op een gestructureerde en vooral integrale wijze naar uw (potentiele) medewerkers gekeken wordt. TMA analyses maakt enerzijds cognitieve capaciteiten inzichtelijk maar geeft ook betekenisvolle informatie over de talenten, drijfveren, interesses alsook het waarneembare gedrag van (potentiele) medewerkers.

Onze opdrachtgevers ervaren de TMA methode als prettig, uitdagend en vooral praktisch. De uitkomsten zijn herkenbaar, inzichtelijk en altijd gebaseerd op kwaliteiten en talenten. Onze aanpak is gericht op het gezamenlijk creëren van waardevolle inzichten waardoor ook een valide voorspellende waarde en acceptatiegraad tot stand komt.

In het geval van selectie-, development-, employability- en assessmentprocedures ontvangen opdrachtgevers een trefzeker inzicht in de capaciteiten, kwaliteiten en gedragspatronen van (potentiele) medewerkers.

Wanneer de TMA methode wordt ingezet voor mobiliteits-, trainings- of coachingsactiviteiten worden betrouwbare en inzichtelijke analyses uitgewerkt die vrij gemakkelijk vertaald kunnen worden in  succesvolle ontwikkelingstrajecten. Uiteindelijk genereren wij informatie die ingezet wordt bij het succesvol begeleiden van medewerkers zodanig dat zij gemotiveerd zijn om gericht te werken aan meer persoonlijk leiderschap.

Neem gerust contact met ons op als u nieuwsgierig bent naar onze aanpak. Meer informatie over de TMA methode vind u op www.tma.nl