Skip to main content

HR oplossingen eenvoudig en integraal benaderd.

Consistent, transparant en resultaatgericht.

QBiDD is in 2004 opgericht en heeft in die periode meer dan 100 organisaties geholpen bij het efficiënter benaderen van aan HR gerelateerde vraagstukken. Onze opdrachtgevers zijn zowel kleine alsook (middel) grote en internationale organisaties die opereren binnen verschillende branches.   

QBiDD is begonnen als een organisatie met een duidelijke focus op beloningsvraagstukken. Inmiddels zijn wij een organisatie die zich vooral richt op het vereenvoudigen en effectief benaderen alle aan HR gerelateerde vraagstukken. Dit betreft onder andere:

  • begeleiding van veranderprocessen
  • herdefiniëring van strategische uitgangspunten en organisatiemodellen
  • ontwikkeling en uitwerking van rolbeschrijvingen en competentiemodellen
  • ontwikkeling en uitwerking van gebalanceerde functiegroepen- belonings- en performancesystemen
  • begeleiding & coaching van bestuurders, managers en medewerkers

Vereenvoudigen van HR oplossingen lukt alleen als je het gehele speelveld kunt overzien alsook dat de menselijke maat wordt meegewogen bij alles wat we doen. Dit lukt alleen als je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. Alle adviseurs binnen QBiDD hebben meerdere studies succesvol afgrond en hebben deze aangevuld met changemanagement en coaching opleidingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten.

Wij werken intensief samen met een aantal organisaties die HR oplossingen geautomatiseerd aanbieden. Deze samenwerking is vooral succesvol omdat zij dezelfde filosofie hebben als wij namelijk “HR vraagstukken moeten aansluiten op bedrijfskundige uitgangspunten, worden oplossingsgericht benaderd en moeten bedrijven beter maken”, meer dan dit is het niet.

Neemt gerust contact met ons op als u nieuwsgierig bent naar onze aanpak of interesse hebt in onze tooling.